Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 8. tammikuuta 2016

VUOSI 2015

Blogin kirjottelu on nyt tosi pitkäksi aikaa jäänyt, kuvaaminen myös. Nyt loman loputtua ja koulun alettua mulla on kuitenkin taas aikaa kirjoittaa ainakin koulupäivän aikana. Puhelimella on kuitenkin tullut kuvattua jonkin verran, joten ajattelin nyt kertoa tässä viime vuoden tärkeimpiä asioita. Enemmän mun kuulumisia näkee kuitenkin snäpissä: jentzuu ja instagramissa: jentzuuu.
1. 27.4.2015 täytin 18 ja seuraavana päivänä mulla oli inssi ja kyllähän sen ajokortin sitten sain, vaikka jännitin tosi paljon!
2. Tutustuin töiden kautta Suviin ja meistä tuli nopeesti tosi hyviä kavereita. ♥
3. Käytiin Suvin kanssa Helsingin One Eye Tattoossa ottamassa tatuoinnit. Alunperin ei siis ollut sovittu, että otetaan samanlaiset mutta jotenkin siinä vaan kävi niin.
4. Kesällä (ja muullonkin) on tullut juhlittua jonkin verran (joka viikonloppu) ja tässä kuvassa oltiin Julian kanssa alottelemassa ennen Fosu Goes Beachiin menoa. 
5. Käytiin Suvin kanssa pariin kertaan viemässä Kukkis Poriin!
6. Oltiin tädin ja mummin kanssa kesällä keskisellä ja toi oli mun eka pidempi ajomatka. Vettä sato välillä kaatamalla eikä edes eteensä nähny moottoritiellä mutta ihan hyvin se silti taisi mennä. 
7. Julian kanssa oltiin Weekendeillä! Ihmisiä oli aivan liikaa joka paikassa ja oli tosi kuuma.
8. Kesäloman vikana päivänä vietiin Suvin kanssa Kukkis Poriin ja käytiin Yyterissä! Ihana paikka, tonne on ehdottomasti mentävä ens kesänä moneen kertaan.
9. Tää kuva meni näköjään vähän väärään kohtaan, tän kuuluisi olla ensimmäisenä. Tässä meinaan ensimmäistä kertaa katolla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti